Onze drijfveer?

Heel Vlaanderen aan het fietsen krijgen!

Al vanaf de eerste dag dat de jonge ondernemer Benny Mintjens in 1990 zijn fietswinkel in ’s Gravenwezel opende, koesterde hij één ambitie: heel Vlaanderen aan het fietsen krijgen. Want fietsen is gezond voor jezelf en het milieu. Met inmiddels zes winkels in de regio Antwerpen en Waasland legde Benny al een aardige weg af. Uiteraard kon dit niet zonder zijn gemotiveerd team van medewerkers.

Dé pionier voor elektrische fietsen

Meteen na de introductie van de elektrische fietsen zag Benny het enorme potentieel in. Fietsen Mintjens is dan ook dé pionier voor elektrische fietsen in België.

Als je Benny op een infomoment enthousiast hoort praten over het vederlichte gevoel van fietsen op een E-Bike, dan ben je gegarandeerd verkocht.

Fietsen Mintjens verkoopt jaarlijks vele honderden elektrische fietsen. Meer over elektrische fietsen.

Wij weten waarover we praten…

Fietsen Mintjens is gebouwd op bijna 35 jaar ervaring in de fietsenbranche. Wij weten dan ook perfect waarover we praten. We stonden op de eerste rij bij elke technologische innovatie in de fietsenwereld. Benny Mintjens is in 2017 gelauwerd door het Koninklijk instituut der elite als expert van de sector.

… maar alles begint bij het luisteren

Ondanks onze enorme kennis over fietsen, begint elk klantencontact met aandachtig luisteren. Alleen als we perfect weten wat onze klanten verwachten, kunnen we hen ook de juiste fiets adviseren.

Jouw werknemers op de fiets

Naast pionier voor elektrische fietsen zijn we ook voortrekker op vlak van bedrijfsfietsen. Wij geven bedrijven via een huurformule de kans om op een belastingsvriendelijke manier hun werknemers extra te belonen met elke twee jaar een gloednieuwe fiets. Meer info over onze huurformule voor bedrijfsfietsen.

Fiere sponsor van LP Sailing

Fietsen Mintjens is de fiere sponsor van het LP Sailing. Dit team van Yannick Lefèbvre en Tom Pelsmaekers vertegenwoordigde ons land op de Olympische Spelen in Rio in 2016. Momenteel bereidt dit ambitieuze duo zich voor op de Spelen in Tokio in 2020. Wij geloven sterk in het potentieel van deze ambitieuze jongen gasten en geven hen graag een kans om tot het uiterste te gaan voor hun passie: het zeilen.

Wij zijn bijzonder fier dat we deze jonge talentvolle atleten de kans geven om voor zichzelf en heel België een prachtige overwinning in de wacht te slepen. Met onze steun dragen we een waardevol steentje bij tot hun succes.

 

Wij steunen To Walk Again

Omdat fietsen niet voor iedereen evident is!

 

Bewegen is de basis van een kwaliteitsvol leven. Voor Fietsen Mintjens én voor To Walk Again vzw vormt dit motto zelfs de belangrijkste bestaansreden.

To Walk Again is het initiatief van Marc Herremans, triatleet en winnaar van de Iron Man 2006. Na een ongeval kwam hij in een rolstoel terecht, maar deed er vervolgens alles aan om zo actief mogelijk in beweging te blijven. Niet lang daarna richtte hij To Walk Again vzw op voor lotgenoten. Via allerhande sportactiviteiten inspireert hij mensen met een fysieke beperking om zo zelfstandig mogelijk in het leven te staan. Zijn staprobot illustreert de voortdurende zoektocht naar nieuwe technologische ontwikkelingen die hersenen, zenuwbanen en spieren stimuleren tot bewegen.

Al dat onderzoek kost uiteraard massa’s geld. Fietsen Mintjens engageert zich ten volle om geld in te zamelen voor verder onderzoek. Omdat bewegen belangrijk is.