De juiste fiets voor elke fietser

Wanneer je bij Fietsen Mintjens een fiets aankoopt, dan geniet je allereerst van de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Wij verkopen fietsen van topmerken. Nog belangrijker dan het uitgebreide aanbod en de aantrekkelijke prijssetting, is onze eigen passie voor fietsen en het deskundig advies dankzij onze meer dan 30 jaar ervaring. Elke fietser heeft nood aan een andere fiets. Samen zoeken we naar een lichtlopende en perfect passende fiets die je verwachtingen volledig overtreft. We maken in onze fietswinkel dan ook graag alle nodige tijd voor je vrij.

1. Analyseren van behoeftes

Het kiezen van de juiste fiets, start bij het analyseren van jouw behoeftes:

  • Zoek je een fiets om je dagelijkse verplaatsingen van en naar school of werk comfortabel af te leggen?
  • Maak je als sportieve fietser tijdens de weekends graag lange toeristische fietstochten?
  • Krijgt je kleine spruit een passende communie- of kinderfiets?
  • Wil je een plooifiets om gemakkelijk mee te nemen op de trein, je boot, je auto,…?

2. Bepalen van het fietstype

Het antwoord op deze vragen bepaalt welk type van fiets het best aan jouw verwachtingen voldoet. Ons assortiment omvat verschillende fietstypes waaronder kinderfietsen, stadsfietsen, hybridefietsen, tandems, plooifietsen,…

We stellen je graag de verschillende modellen en mogelijkheden voor. Daarbij krijg je alle nodige technische toelichting. Ook maak je kennis met onze verschillende merken.

3. We stellen je fiets volledig op je wensen af

Uiteraard is het van belang om de juiste fietsmaat te kiezen. Ook hiervoor krijg je in onze fietswinkels deskundige begeleiding.

Wanneer je wenst, selecteren we samen de passende accessoires die je fiets helemaal af maken. In onze winkels vind je alle mogelijke accessoires: fietssloten, fietshelmen, gps-toestellen, fietstassen, hartslagmeters, fietskledij,….

4. Je nieuwe fiets staat voor je klaar

Tijdens de aankoop spreken we meteen af wanneer je nieuwe fiets klaar is om op te halen.

We stellen de hoogte van het zadel en het stuur op je lichaam af, zodat je met een perfect afgestelde fiets naar huis rijdt. Met de juiste individuele afstelling geniet je van een optimaal fietscomfort. Dit verhoogt niet alleen het genot op de fiets, een correcte afstelling verhoogt ook de levensduur van het materiaal.

Onze merken

  •  

Klanten aan het woord

Nick B.

Steeds super service en vriendelijke medewerkers!

Marleen C.

Super service !!!! Dank je Team Mintjens.

Tom L.

I-walk gekocht Mintjens sgravenwezel en zeer tevreden over het product en de service. Benny en zijn team hebben me goed verder geholpen met mijn zoektocht naar een vervoermiddel voor mij.