Elektrische fietsen

Vele fietsliefhebbers zetten jaarlijks met Fietsen Mintjens de stap naar het elektrisch fietsen

Dé pionier in elektrische fietsen

Heerlijk toch. Je rijdt vlotjes 25 kilometer per uur zonder dat je jezelf helemaal in het zweet werkt. De prachtige landschappen schuiven aan het perfecte tempo voorbij. Het achtergronddecor wisselt voldoende snel af, maar je hebt nog ruim de tijd om maximaal te genieten.

Bij Fietsen Mintjens zijn we volledig in de ban van het elektrisch fietsen. Als één van de eerste en gegarandeerd de meest enthousiaste ambassadeur van elektrisch fietsen overtuigen we zoveel mogelijk mensen om ook de stap te zetten. Is je interesse gewekt?

Kan ik bij Mintjens met ecocheques betalen? Ja, wij aanvaarden ecocheques!

Meer info over E-Bikes?

Ontdek alles in onze Kennisbank

Wees snel!

 

Waarom je elektrische fiets kopen bij Fietsen Mintjens?

Al vanaf het moment meer dan tien jaar geleden dat de eerste elektrische fietsen op de markt verschenen, zag Benny Mintjens het enorme potentieel. Hij selecteerde zorgvuldig de beste fietsenmerken op de markt. Samen met zijn team van fietsspecialisten bekwaamde hij zich diepgaand in het aanbieden, onderhouden én herstellen van elektrische fietsen.

Als pionier in elektrische fietsen groeide Fietsen Mintjens de afgelopen jaren uit tot dé specialist in elektrische fietsen voor Antwerpen, het Waasland en daarbuiten. Jaarlijks zetten talrijke fietsliefhebbers bij Fietsen Mintjens de stap naar het elektrisch fietsen.

Meer dan 94% van de kopers van een elektrische fiets zou meteen opnieuw voor Fietsen Mintjens kiezen, zo vertellen ze ons na zes maanden heerlijk elektrisch fietsen. Je hoeft ons niet te geloven, onze klanten vertellen het zelf.

Alleen elektrische fietsen met de middenmotor van Bosch

Bij ons vind je alleen elektrische fietsen met de middenmotor van Bosch.

Dit Duitse kwaliteitsmerk is dé technologische trendsetter wat batterijtechnologie betreft. Op alle vlakken overtreft Bosch de concurrentie. Zo rijd je met een Bosch van 400 wattuur probleemloos 120 kilometer.

Onze fietsspecialisten kennen de motor van Bosch door en door, waardoor herstellingen en onderhoudsbeurten rimpelloos verlopen.

Daarnaast kiezen we bewust voor een middenmotor en geen wielmotor.

  • Een middenmotor drijft niet de wielen aan maar de pedalen. Dit zorgt voor een bijzonder fijne fietservaring.
  • In tegenstelling tot een wielmotor zorgt een middenmotor voor meer stabiliteit dankzij de centrale gewichtsbelasting.
  • Wanneer je geen ondersteuning van de motor vraagt, rijdt een middenmotor veel soepeler en lichter. Je voelt amper dat je met een elektrische fiets rijdt.
  • Een lekke band is bij een middenmotor veel eenvoudiger te herstellen of vervangen. Je moet geen nieuwe kalibratie van de motor uitvoeren. Bij een middenmotor blijft de motor onaangeroerd wanneer je aan de banden moet werken.

Schrijf je in voor een gratis online infosessie.

Reserveer nu je plaats

Welk merk verkies je?
Koga, Scott, Gazelle, Bizobike of E-bike Das Original?

Met de elektrische middenmotor van Bosch als vast gegeven, zoeken we samen met jou naar het fietsenmerk en –model dat jouw verwachtingen en behoeftes perfect invult.

Met Koga, Scott, Gazelle, Bizobike en Ebike Das Original selecteerden wij een select groepje van topmerken voor elektrische fietsen. Binnen deze merken vinden we gegarandeerd jouw ideale E-Bike. Elk merk heeft verschillende types, kleurmogelijkheden, opties,…

Welke elektrische fietsen bestaan er?

Net zoals bij gewone fietsen heb je bij elektrische fietsen verschillende types die inspelen op specifieke behoeftes. Zo onderscheiden we:

Multifunctionele hybridefietsen: deze elektrische fietsen voelen zich thuis op elke ondergrond: asfalt, gravel, harde boswegen,… Je kan er dagelijks mee naar het werk, op andere momenten beleef je er onvergetelijke fietsvakanties mee.

Elektrische MTB:

verken je graag ruwer terrein, maar heb je geen zin om je eigen motor op te blazen? Kies dan voor een elektrische MTB.

Elektrische plooifietsen:

je perfecte metgezel op de trein, boot, camper,…

Elektrische trekkingfietsen:

ontdek de wereld met onze elektrische trekkingfietsen. De zwaardere batterijen, de hydraulische schijfremmen en de sportieve zithouding maken deze fiets geschikt voor het grote avontuur.

Speed pedelec:

met deze snelle elektrische fietsen haal je een snelheid tot 45 kilometer per uur

Klanten aan het woord

Jan T.

Absolute klassezaak op gebied van ligging , aanbod en vriendelijke service. Alle onderdelen en toebehoren beschikbaar. Aanrader.

Stephan D.

Professionele winkel met dito service.

Tom L.

I-walk gekocht Mintjens sgravenwezel en zeer tevreden over het product en de service. Benny en zijn team hebben me goed verder geholpen met mijn zoektocht naar een vervoermiddel voor mij.