Op zoek naar dealers van het kwaliteitsmerk Koga?

Ben je op zoek naar dealers van het Nederlandse kwaliteitsmerk Koga? Gelijk heb je, want Koga is het absolute premiummerk onder de fietsen. Wanneer je kiest voor de officiële dealers van Koga, dan krijg je gegarandeerd waarde voor je investering. Binnen de regio rond Antwerpen en het Waasland is Fietsen Mintjens één van de belangrijkste officiële dealers van Koga. Wij hebben fietsenwinkels in ’s Gravenwezel, Sint-Job-in-‘t-Goor, Kapellen, Belsele (Sint-Niklaas) en Lokeren. Elke fiets van Koga wordt met de hand gemaakt. Ook binnen het segment van de elektrische fietsen staat dit kwaliteitsmerk bijzonder sterk. Een betere elektrische fiets kan je onmogelijk vinden…

Waarom kiezen voor officiële dealers van Koga?

Als je op fietsgebied het beste van het beste eist, dan kom je al snel uit bij Koga. Elk facet van de fiets werd met zorg en aandacht uitgewerkt. Een Koga bevat de beste onderdelen die op de markt verkrijgbaar zijn. Zo is de volledige fiets ‘hand build’.

Wanneer je een elektrische fiets van Koga aankoopt, dan kies je automatisch ook voor een motor van Bosch. Ook dit is de juiste keuze. Bosch groeide de afgelopen jaren uit tot dé kwaliteitsreferentie voor fietsmotoren. De combinatie van Koga en Bosch is het absolute neusje van de zalm.

Officiële dealers van Koga zoals Fietsen Mintjens krijgen alle vereiste ondersteuning en opleidingen om de fietsen perfect af te monteren. Ook voor een vakkundige en snelle service en onderhoud is het belangrijk dat je kiest voor de officiële dealers van Koga.

De troeven van Fietsen Mintjens

Fietsen Mintjens staat meer dan 25 jaar op de officiële lijst van dealers van Koga. Wij kennen dit merk dan ook door en door. Naast gewone hybride fietsen, racefietsen of mountainbikes specialiseren wij ons al meer dan tien jaar diepgaand in elektrische fietsen. Ook dat is één van de absolute troeven van Koga.

Wanneer je langskomt in één van onze vijf fietsenwinkels dan mag je rekenen op gepersonaliseerd advies op maat. Samen zoeken we naar de fiets die jouw wensen en verwachtingen perfect invult. In vele gevallen komen we dan uit bij het Nederlandse topmerk Koga.

Kom langs bij één van de geselecteerde Koga dealers in Antwerpen of het Waasland.