« Terug naar blog overzicht

Fietsen Mintjens opent zesde filiaal in Merksem

Fietsen Mintjens opent nieuw filiaal in Merksem

We hebben groot nieuws en we steken niet weg dat we daar heel trots op zijn. Fietsen Mintjens opent een nieuw filiaal in Merksem, al onze zesde vestiging. Je kan ons nu vinden in ‘s-Gravenwezel, Sint-Job-in-‘t-Goor, Kapellen, Belsele, Lokeren én Merksem. Welkom, mensen uit Merksem en omstreken, kom even kennismaken. Ons voorstel? Kom meteen langs op een van onze e-bikepresentaties in september 2019 – in al onze filialen – en maak meteen kans op een pracht van een fietsvakantie.

We stellen ons even voor aan de mensen van Merksem

Je hebt het al gelezen in de inleiding, Fietsen Mintjens telt nu zes vestigingen: ‘s-Gravenwezel, Sint-Job-in-‘t-Goor, Kapellen, Belsele, Lokeren, en nu dus ook Merksem. Dat wil zeggen dat de regio waarin we actief zijn steeds groter wordt. En dat wil ook zeggen dat de droom van zaakvoerder Benny Mintjes elke dag een stukje concreter wordt. Benny wil iederéén op de fiets, en dat doet hij door zijn uitgebreide kennis van e-bikes door te spelen aan zoveel mogelijk mensen via presentaties, maar ook door uitsluitend kwaliteit te bieden op diverse vlakken:

Inwoner van Merksem of omgeving, ben je op zoek naar een kwaliteitsvolle e-bike? Of heb je nood aan advies, service of een fietsherstelling? Kom dan zeker even langs. Fietsen Mintjens vind je nu op de Bredabaan 706 in Merksem. De maand september is trouwens ideaal om Fietsen Mintjens te leren kennen. Waarom dat zo is, lees je in de volgende alinea.

September is feestmaand bij Fietsen Mintjens

Omdat iedereen mag meegenieten van de opening van ons nieuwe filiaal in Merksem, maken we van september een echte feestmaand, van begin tot eind. Benny Mintjens geeft de hele maand lang e-bikepresentaties in alle filialen van Fietsen Mintjens, en dus niet alleen in het nieuwste filiaal in Merksem. Daarin legt hij uit waar je allemaal aandacht aan hoort te besteden als je een e-bike koopt. Je verneemt er alles over:

 • alle types fietsen, batterijen en motoren,
 • hoe de bediening werkt,
 • de manier waarop je een e-bike onderhoudt,
 • hoe veilig een e-bike is,
 • en welke e-bike het makkelijkst zit.

De informatie die je krijgt, is altijd even objectief en correct. Elke e-bikepresentatie van Benny verlaat je een pak wijzer dan ervoor.

Win één van de elf fietsvakanties

Heb je zin in een gratis fietsvakantie? Dan moet je zeker langskomen op één van de onderstaande momenten. Bij het binnenkomen trek je een nummertje uit een bokaal. Op het eind van elke presentatie opent Benny het cijferslot van een vaststaande fiets en maakt hij het nummer bekend. Komt het met jouw nummertje overeen? Dan mag je je verheugen op een zalige fietsvakantie, van harte aangeboden door Fietsen Mintjens. Ons cadeautje voor jullie, omdat we zo trots zijn op onze zesde winkel.

Kom zeker langs, en niet alleen in ons nieuwe filiaal in Merksem!

Kies je filiaal, en als je komt, vergeet je dan niet in te schrijven via www.fietsenmintjens.be!

 • 05/09 – Bredabaan 706, 2160 Merksem om 14 uur en om 19 uur
 • 10/09 – Kerkstraat 21, 2970 ‘s-Gravenwezel om 19 uur
 • 11/09 – Brechtsebaan 2, 2960 Sint-Job-in-‘t-Goor om 19 uur
 • 12/09 – Lokerse Baan 11, 9111 Belsele om 19 uur
 • 17/09 – Sterrestraat 227, 9160 Lokeren om 19 uur
 • 18/09 – Stationsstraat 34, 2950 Kapellen om 19 uur
 • 25/09 – Bredabaan 706, 2160 Merksem om 10 uur en om 19 uur
 • 26/09 – Bredabaan 706, 2160 Merksem om 14 uur en om 19 uur

Onze B2B-partner Moooby huist op de tweede verdieping

In het filiaal in Merksem vult Fietsen Mintjens de volledige benedenverdieping met tal van fietsen. Op de tweede verdieping huist Moooby, onze B2B-partner en specialist mobiliteit. Moooby helpt bedrijven onder meer met slimme fietsplannen op maat. Ideaal om het woon-werkverkeer van de werknemers vlotter en stressvrij te laten verlopen. Moooby regelt de leasing en financiering, zorgt voor de verzekering van de fietsen, speed pedelecs of micromobility, en toetst de fiscaliteit en sociale wetgeving. Geïnteresseerde bedrijven vinden alle info op www.moooby.be of kunnen contact opnemen met mieke@moooby.be.